Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Νίκι Λάουντα: Οι πιλότοι της F1 είναι εγωκεντρικοί μπάσταρδοι


"Εγώ τους αποκαλώ εγωκεντρικούς μπάσταρδους και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος"...



Ο Νίκι Λάουντα... ρίχνει τους τόνους μετά τη νέα κόντρα ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και τον Νίκο Ρόσμπεργκ, χαρακτηρίζοντας εγωιστές τους πιλότους Φόρμουλα και τόνισε ότι τέτοιο χαρακτήρα πρέπει να έχουν.

"Ήμασταν πρώτοι και δεύτεροι και δεν νοιάζομαι για το εάν υπήρχε καυγάς, από τη στιγμή που ο Φετέλ ήταν τρίτος. Ένα είναι ξεκάθαρο: ο Λιούις είχε την pole position και ήλεγχε τον αγώνα από την αρχή ως το τέλος, οπότε δεν υπάρχει λόγος για διαφωνία", τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος της Mercedes και ερωτηθείς αν ο Χάμιλτον μπορεί να συμπεριφέρεται εγωιστικά απάντησε: "Φυσικά και θα οδηγήσει εγωιστικά. Αυτοί οι τύποι... Εγώ τους αποκαλώ εγωκεντρικούς μπάσταρδους και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να κατακτήσεις τον τίτλο. Είναι το πιο παλιό πράγμα. Δεν υπάρχει φιλία εκεί έξω. Όταν τρέχεις, πρέπει να μάχεσαι".

Αναφερόμενος στον Ρόσμπεργκ, τόνισε: "Ο Νίκο θα ηρεμήσει. Όταν χάνεις από τον συμπαίκτη σου, πονάει. Όταν εγώ έχανα συνεχώς από τον Αλεν Προστ, δεν ήμουν χαρούμενος. Από την άλλη, ο Νίκο είναι ένας άνθρωπος που επανέρχεται γρήγορα, οπότε ευτυχώς που υπάρχει μόνο μία εβδομάδα από το επόμενο GP, ώστε όλη αυτή η συζήτηση να σταματήσει άμεσα. Φυσικά και ο Λιούις... δαγκώνει. Έχει το ταλέντο να δαγκώσει, αλλά ο Nico γίνεται πονηρός εάν δει την ευκαιρία. Μην ανησυχείτε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.