Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΦΡΙΚΗ: Ανώμαλοι Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανή 20χρονη επειδή αρνήθηκε…!


Ζωντανή έκαψαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους μια 20χρονη. Το έγκλημα της;… Αρνήθηκε να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια με ακραίες πρακτικές! Η ιστορία αυτή που έκανε γνωστή η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Zainab Bangura, δεν είναι η μόνη.



Παρ’ ότι οι τζιχαντιστές αυτοπαρουσιάζονται ως αυστηρών ηθών (τιμωρούν π.χ. του ομοφυλόφιλους, ακόμη και τους καπνιστές), στην πραγματικότητα υποβάλλουν σε απίστευτης σκαιότητας σεξουαλικές πρακτικές και εγκλήματα νεαρά κορίτσια και γυναίκες.


“Διαπράττουν βιασμούς, εξωθούν στην πορνεία και την σεξουαλική σκλαβιά (γυναίκες και κορίτσια) και άλλες πράξεις ακραίας βαναυσότητας” εξηγεί η Bangura.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις (ο πραγματικός αριθμός παραμένει άγνωστος, περίπου 3.000 έως και 5.000 γυναίκες είναι αιχμάλωτες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η “κτηνωδία σε βάρος γυναικών και κοριτσιών είναι κεντρικό μέρος της ιδεολογίας τους”.

Η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ περιγράφει πώς “όμορφες παρθένες” πιάνονται αιχμάλωτες από τους τζιχαντιστές και πωλούνται σε δημοπρασίες:

“Εισβάλλουν σε ένα χωριό και… αφού εκτελέσουν αγόρια και άνδρες άνω των 14 ετών… παίρνουν τα κορίτσια από τις μαμάδες τους, τα γδύνουν, ελέγχουν αν είναι παρθένες, μετρούν το μέγεθος του στήθους τους και την εξωτερική τους εμφάνιση. Τα νεαρότερα, και αυτές που θεωρούνται ‘όμορφες παρθένες’ πιάνουν τις υψηλότερες τιμές στα παζάρια στη Ράκα”.

Μάλιστα υπάρχει και ιεραρχία: πρώτα διαλέγουν οι σεΐχηδες, μετά οι εμίρηδες και τέλος οι μαχητές. Πολλές φορές κάθε ένας παίρνει τρία ή τέσσερα κορίτσια, τα κρατάει για ένα μήνα ή μέχρι να τα βαρεθεί και μετά τα ξαναπουλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.