Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ


Με ένα ξέσπασμα στην 4η περίοδο και χωρίς τον Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και πήρε το προβάδισμα στα ημιτελικά των πλέι οφ...



Αν και δυσκολεύτηκε στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει στην τελευταία περίοδο την αντίσταση του ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 83-58 του «δικεφάλου του Βορρά» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αδυνατούσαν να «χτίσουν» κάποια διαφορά απέναντι στον μαχητικό ΠΑΟΚ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, στη διάρκεια των οποίων το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, εντούτοις στο 4ο και πιο κρίσιμο δεκάλεπτο, οι παίκτες του «τριφυλλιού ανέβασαν στροφές και βρέθηκαν με το … καλημέρα στο +12 (61-49).

Από κει και έπειτα, ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» στα μισά της περιόδου είχαν προηγηθεί με 75-51, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ για τη διεκδίκηση της νίκης. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 38-35, 55-49, 83-58

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 8 (2), Σλότερ 11 (1), Μποχωρίδης 7 (1), Γιάνκοβιτς 12 (2), Φώτσης 12 (2), Νέλσον 10, Μαυροκεφαλίδης 16, Μπλουμς 3 (1), Παπαγιάννης, Κούπερ 2, Μόργκαν 2.

ΠΑΟΚ: Μπρέμερ 9 (1), Λάνγκφορντ 4, Λιάπης 3 (1), Κάρτερ 5, Τσόχλας, Δέδας 3 (1), Μαργαρίτης 18 (2), Κώττας 3, Όντουμ 13 (1), Χαριτόπουλος, Σαλούστρος.

* Τα ημιτελικά των πλέι οφ κρίνονται στις τρεις νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.