Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Έκτακτη συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ την Παρασκευή στη Ρίγα

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση με Μέρκελ - Ολάντ

Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθεί την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας,  στη Ρίγα της Λετονίας...





Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 το μεσημέρι και ανακοινώθηκε μέσω Twitter από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά.

Το tweet του κ. Σχοινά

Συμφώνησαν ότι υπάρχουν "αγκάθια"

Η συζήτηση Μέρκελ, Ολάντ και Τσίπρα εστιάστηκε στην ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος βοήθειας για την Ελλάδα, ανέφερε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο και τον Γάλλο πρόεδρο, στη Ρίγα της Λετονίας, οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και οι τρεις ηγέτες θα είναι σε συνεχή επαφή.

Ακόμη, υπογράμμισε πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της θα συνεχιστούν. Οι δανειστές επιμένουν σε σειρά από ζητήματα, τα οποία για την κυβέρνηση έχουν χαρακτηριστεί ως "κόκκινες γραμμές", επεσήμαναν όμως στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο χρόνος πλέον έχει στερέψει επικίνδυνα για την Ελλάδα και πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.