Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Τελικά θα χρεοκοπήσουμε; Δείτε τι προβλέπει η αστρολόγος Άση Μπήλιου!


Η γνωστή αστρολόγος Αση Μπήλιου δηλώνει αισιόδοξη...
για την πορεία της χώρας και βλέπει πως παρά τις δυσκολίες που θα έχουμε στις αρχές φθινοπώρου, θα ορθοποδήσουμε.

Σε συνέντευξή της στο κυριακάτικο Βήμα, όταν την ρωτάει η Αφροδίτη Γραμμέλη αν έχει ασχοληθεί αστρολογικά με τη χώρα μας, η Αση Μπήλιου απαντά « ναι και είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε τον σκόπελο, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεοκοπήσουμε περισσότερο από όσο ήδη έχουμε καταφέρει. Θεωρώ ότι θα ζοριστούμε αρχκετά στα τέλη καλοκαιριού -αρχές φθινοπώρου, αλλά θα καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε».

Φυσικά η γνωστη αστρολόγος αναφέρεται και στις προσωπικότητες της κυβέρνησης που προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον και έχουν καθοριστικό ρόλο. «Τα βασικά στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανήκουν σε ζώδια της φωτιάς. Αυτό σημαίνει ότι ή καίγεσαι ή λειτουργείς πολύ δυναμικά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.