Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Λήστεψαν και βασάνισαν γιατρό στο σπίτι του

Νύχτα τρόμου για Πατρινό γιατρό

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν, τον έδεσαν και άρπαξαν χρήματα και ράβδο χρυσού...




Νύχτα τρόμου για γνωστό Πατρινό ιατρό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr που αντλήθηκαν από ιατρικούς κύκλους, ο γνωστός γιατρός κοιμόταν στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όταν τα ξημερώματα Τετάρτης, μεταξύ 2 με 3, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον ακινητοποίησαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες που φέρεται να είναι περισσότεροι από δύο (ενώ δεν αποκλείεται έξω από το σπίτι να τους περίμεναν και άλλοι), έδεσαν τον γιατρό και με τη χρήση βίας, τον ανάγκασαν να τους πει που υπάρχουν χρήματα και χρυσαφικά. Οι δράστες άρπαξαν περίπου 20.000 με 22.000 ευρώ και μια ράβδο χρυσού και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας δεμένο τον ιδιοκτήττη του σπιτιού.

Ο Πατρινός γιατρός, ο οποίος μένει με την οικογένειά του αλλά το συγκεκριμένο βράδυ ήταν μόνος του στο σπίτι, κατάφερε να λυθεί λίγες ώρες αργότερα και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία διεξάγει εκτεταμένες έρενες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

πηγή: tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.