Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΥΚΑΚΙ:Δεν πάει ο νους σας πώς καθαρίζεται η εστία της κουζίνας!

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε εστίες στην κουζίνα μας καθώς τα φαγητά γίνονται σε χρόνο ρεκόρ. Τι γίνεται όμως με το καθάρισμά τους;
Συνήθως 9 στις 10 φορές όταν βράζουμε...
κάτι στην κατσαρόλα χύνεται το νερό απ' έξω και πολλές φορές αυτό μπορεί να είναι λάδι, σάλτα ντομάτας κτλ. Το αποτέλεσμα; Λερώνεται η εστία. Εμείς σας έχουμε το κόλπο για να την κάνετε να αστράφτει.
Βάλτε ένα μπολ με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα λίγο απορρυπαντικό, να κάνει αφρό. Βουτήξτε μέσα ένα πανί, να μουλιάσει. Απλώστε μπόλικη μαγειρική σόδα πάνω στην επιφάνεια της κεραμικής εστίας όπου υπάρχουν λεκέδες. Μετά στύψτε το βρεγμένο πανί καλά, να μην στάζει, κι απλώστε το πάνω από την σόδα, στην εστία. Αφήστε το για περίπου 10-15 λεπτά. Έπειτα τρίψτε με το πανί καλά το σημείο του λεκέ, μέχρι να καθαρίσει. Με ένα άλλο, στεγνό πανί, σκουπίστε καλά τα μάτια της κουζίνας.
Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.


πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.