Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δύο χρόνια φυλακή στον ηδονοβλεψία του Ρεθύμνου!!!


Σε δύο χρόνια φυλάκισης με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 35χρονος, που είχε τοποθετήσει κάμερες σε τουαλέτες...


 καταστημάτων (καφετέριες και νυκτερινά κέντρα) του Ρεθύμνου συλλέγοντας βίντεο.
Η υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινωνία του Ρεθύμνου το 2012, όταν είχε αποκαλυφθεί η δράση του “νέου ηδονοβλεψία” όπως είχε χαρακτηριστεί τότε.
Στον 35χρονο Ρεθυμνιώτη, η δίκη του οποίου έγινε χθες στα Χανιά, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Καταδικάστηκε για το πλημμέλημα της καταγραφής τρίτων χωρίς τη συναίνεσή τους, ενώ αθωώθηκε για την κατηγορία της διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου κ. Α. Βουλγαράκης και Γ. Κομισόπουλος στάθηκαν στην ειλικρινή μεταμέλεια του 35χρονου και αναφέρθηκαν στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που του έγινε, στην οποία εμφανίσθηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα «σεξουαλικής παρέκκλισης με την ηδονοβλεψία». Επεσήμαναν ότι ο εντολέας τους ακολούθησε για 2.5 χρόνια ψυχιατρική αγωγή, με φαρμακευτικά βοηθήματα και ότι σήμερα έχει σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίσει την ασθένειά του.
Αναφορικά με την κατηγορία περί παιδικής πορνογραφίας, σημείωσαν πως στον όγκο πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε μόνο ένα βίντεο είχε περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας το οποίο είχε κατεβάσει κατά λάθος και χωρίς να το αντιληφθεί.
Και ο ίδιος ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του.

ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ
Αστυνομικός της Ασφάλειας Ρεθύμνου που κατέθεσε αναφέρθηκε στο υλικό που είχε συγκεντρώσει ο κατηγορούμενος σε σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στο υλικό φαινόταν διάφοροι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν την τουαλέτα καφέ ή νυκτερινών καταστημάτων. Το 80% των ατόμων αυτών ήταν γυναίκες, ενώ σε μια περίπτωση ήταν ένα ανήλικο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τον ίδιο στους σκληρούς δίσκους του κατηγορουμένου υπήρχε μεγάλος όγκος πορνογραφικού υλικού το οποίο είχε “κατεβάσει” από το Διαδίκτυο.
Στη δίκη κατέθεσαν και εργαζόμενοι σε καφέ και νυκτερινά κέντρα του Ρεθύμνου. Μια εξ αυτών σημείωσε ότι ειδοποιήθηκε από συνεργάτη του καταστήματος ότι είδε μέσα στην τουαλέτα έναν περίεργο μηχανισμό. «Ηταν κάτι σαν στικάκι, σαν “Bluetooth” κινητού τηλεφώνου. Δεν πιστέψαμε ότι μπορεί αυτό να ήταν κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολούθησαν οι καταθέσεις ατόμων που γνώριζαν τον κατηγορούμενο και που τον περιέγραψαν σαν ένα φυσιολογικό άτομο, που δεν είχε δείξει δείγματα τους “πάθους” του αυτού.
Στη συνέχεια το προεδρείο διάβασε καταθέσεις εργαζομένων σε Εφορίες, Ι.Κ.Α., Δημόσιες Υπηρεσίες του Ρεθύμνου με τις οποίες συναλλάσσονταν ο 35χρονος που δήλωναν πως κλήθηκαν από την Αστυνομία και είδαν υλικό από μικροκάμερα που είχε ο κατηγορούμενος στον οποίο απεικονίζονταν μέρη του σώματός τους. Οι φωτογραφίες παίρνονταν από μικροκάμερα που είχε πάνω του ο 35χρονος την ώρα που συναλλασσόταν με τις γυναίκες υπαλλήλους.

Πηγή:Χανιώτικα Νέα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.