Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Στην κόψη του ξυραφιού: Δραγασάκης - Τσακαλώτος εκτάκτως στην Φρανκφούρτη

ΠΑΝΙΚΟΣ: Ο Ντράγκι κλείνει εντελώς την στρόφιγγα!

Γύρο κρίσιμων επαφών σε Φρανκφούρτη και Παρίσι θα έχουν αύριο στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με στόχο να αποφευχθεί η πιστωτική ασφυξία, εν όψει του τελικού γύρου των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές...




Με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, θα συναντηθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, την Τρίτη, στις 17:30, στη Φρανφούρτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αύριο στις 09:00 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί στο Παρίσι με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν. Στη συνέχεια θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί στις 14:30 με τον επίτροπο οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσχοβισί.

Τι σημαίνουν όλα αυτά, πολύ απλά. Όπως επισημαίνουν οικονομικοί αναλυτές στο Planet-Greece, τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα για την Ελλάδα, η οποία οδεύει ολοταχώς όχι προς ένα παράδειγμα αλά Κύπρου αλλά κάτι πολύ χειρότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.