Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Εκατοντάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στη κηδεία ενός άστεγου βετεράνου

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν - μέσα και έξω - σε παρεκκλήσι στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών τηες Αμερικής για να αποχαιρετήσουν έναν άστεγο...
βετεράνο του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, τον Jerry Bryan Billings.

Για δύο μήνες, οι τοπικές υπηρεσίες προσπαθούσαν να εντοπίσουν την οικογένειά του χωρίς επιτυχία. Η επόμενη κίνησή τους ήταν να επικοινωνήσουν με το πρόγραμμα Dignity Memorial Homeless Veterans Burial. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το νέο διαδώθηκε σαν αστραπή και το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν εκατοντάδες πολίτες, βετεράνοι και εν ενεργεία στρατιωτικοί.

Τίμησαν τον Jerry Bryan Billings με 21 πυροβολισμούς και η σημαία παραδόθηκε στους  Patriot Guard Riders όπου με την σειρά τους θα την τοποθετήσουν μαζί με όλες τις άλλες σημαίες βετεράνων που δεν είχαν συγγενείς για να τις παραλάβει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.