Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Σάλος με το μοντέλο... νοσταλγό του χίτλερ [εικόνες]


Η 21χρονη καλλονή τουίταρε μια εικόνα που δείχνει μια γυναίκα ντυμένη με στολή καμαριέρας να στέκει μπροστά από δυο φλεγόμενους φούρνους, με σχόλια αναφορικά με την καύση των Εβραίων...




Το μοντέλο και εστεμμένη Olga Kuzkova, από τη Μόσχα, πυροδότησε αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά από φωτογραφίες που ανέβασε βάσει των οποίων κρίθηκε οπαδός των Ναζί.
Η 21χρονη καλλονή τουίταρε μια εικόνα που δείχνει μια γυναίκα ντυμένη με στολή καμαριέρας να στέκει μπροστά από δυο φλεγόμενους φούρνους, με σχόλια αναφορικά με την καύση των Εβραίων. Χρησιμοποιεί μάλιστα και τη λέξη «khachi», ένας μειωτικός όρος για τους ιθαγενείς του Καυκάσου. Σε ένα άλλο καρέ, φαίνεται να ορθώνει το δεξί της χέρι, όπως γίνεται στον ναζιστικό χαιρετισμό και να στέκεται μπροστά από ένα γκράφιτι με ρατσιστικό περιεχόμενο.
Επιπλέον, σε μια τρίτη εικόνα, ανταλλάσσει ένα φιλί με έναν άντρα κάτω από τη φράση «λευκή αγάπη».
Η Kuzkova, σχολιάζει σε μια εικόνα: «πρέπει να προστατεύσουμε την ύπαρξη των δικών μας ανθρώπων και το μέλλον των λευκών παιδιών μας»...
gita5 gita1 gita2 gita3 gita4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.