Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Νεκρός ο «καπετάνιος» του κυκλώματος ηρωίνης του Noor-1


Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ο τούρκος κρατούμενος, που φερόταν ως...


 αρχηγός της διακίνησης των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor-1 από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα, υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε πέρυσι.
Ο τετραπληγικός εκ γενετής, Σερχάν Μπασκαλέ, κρατείτο εδώ και καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση της διακίνησης των δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα, με το πλοίο Noor-1, πριν από ένα περίπου χρόνο.
Σύμφωνα με διευκρινίσεις του συνηγόρου του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η υγεία του 45χρονου κρατούμενου είχε επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα, αφού μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο των φυλακών, ενώ χθες παρουσίασε επιπλοκές, με αποτέλεσμα ο Μπασκαλέ να μεταφερθεί εσπευμένα στο νευρολογικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού όπου και κατέληξε.
Έτσι, ο συνήγορός του απέρριψε τις φήμες που θεωρούσαν «μυστηριώδη» τον θάνατο του πελάτη του. Η προανάκριση για την υπόθεση του Noor-1, σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε χθες - και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.