Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ντέρμπι δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις


Μάχη στήθος με στήθος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις...


 Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με ψαλιδισμένο όμως προβάδισμα. Τα ευρήματα των ερευνών δείχνουν πως θα σχηματιστεί πολυκομματική Βουλή.
Ποσοστό από 4% και άνω φαίνεται να συγκεντρώνει η Λαϊκή Ενότητα, ενώ αμφίβολη δείχνει η είσοδος των ΑΝΕΛ στη Βουλή. Σημαντικό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων.
Αναλυτικά:
Σε δημοσκόπηση της Καπα Research για το Βήμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,3% και ακολουθεί η Ν.Δ. με ποσοστό 24,2%.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 6,8% και ακολουθούν το Ποτάμι με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, η Ένωση Κεντρώων με 3,3% και οι ΑΝΕΛ με 3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 13,2%.
Προβάδισμα μόλις 1,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6% και ακολουθούν η Ν.Δ. με 22,1%, η Χρυσή Αυγή με 6,3%, το Ποτάμι με 5,1%, το ΚΚΕ με 4,7% το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, η Λαϊκή Ενότητα 4%, και η Ένωση Κεντρώων 3%.
Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με ποσοστό 2,4%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων φθάνει το 13,6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.