Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα "κάγκελα" οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 και του ALPHA


Οργισμένη ανακοίνωση των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1 και του Alpha απέναντι στις δοικήσεις των σταθμών, που τους κοινοποίησαν το μεσημέρι την απόφασή τους για μείωση - ΣΟΚ ύψους...




20% επί του μισθού για 4 μήνες στον ΑΝΤ1 και 10% για 10 μήνες στο Alpha!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Planet-Greece, οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 πραγματοποίησαν συνέλευση, στην οποία είχαν απαρτία και αποφάσισαν ομόφωνα να μην υπογράψει κανείς τις μειώσεις. Μάλιστα, έκαναν σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να δεχθούν καμία συζήτηση για μείωση των μισθών τους ύψους 20% αλλά δεν συζητούν για οποιαδήποτε μείωση ούτε... 1%!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece εξουσιοδότησαν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να αναλάβει αποκλειστικά τις συζητήσεις με την διοίκηση του Σταθμού.

Τα ίδια και στον Alpha

Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece, και οι εργαζόμενοι του Alpha είναι εξοργισμένοι με τη διοίκηση του σταθμού, η οποία μόλις δύο ημέρες μετά τις εκλογές, κι αφού προηγουμένως οι εργαζόμενοι έδωσαν κατάθεση ψυχής όλες τις προηγούμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια των εκλογών, του καλεί να υπογράψουν μείωση 10% για 10 μήνες.

Στη συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να μην γίνει αποδεκτή η εισήγηση της διοίκησης και εξουσιοδότησαν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να μιλήσει απευθείας με τη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη τρία μέλη της Ένωσης, που παρευρέθηκαν στη συνέλευση των εργαζομένων, συναντήθηκαν με την διευθύντρια προσωπικού και την κάλεσαν να σταματήσει άμεσα τα τηλέφωνα και τις πιέσεις προς τους εργαζόμενους και να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για να δώσουν εξηγήσεις.

Απ' ότι μαθαίνουμε, όμως, ανάλογες εισηγήσεις υπάρχουν και προς το Mega αλλά και προς τον Τ/Σ Star όπου αναμένεται οι εργαζόμενοι να πάρουν τις αποφάσεις τους.

2 σχόλια:

  1. Στο STAR πάντως παιδιά ,έπειτα από πολλούς εκβιασμούς και αφού απορρίφθηκαν όλες οι προτάσεις των δημοσιογράφων,που δήλωσαν εξαρχής θετικοί σε μειώσεις προκειμένου να στηρίξουν το κανάλι τους και αφού το ποσοστό των μειώσεων είχε προαποφασιστεί και έγινε "διάλογος" για τα μάτια του κόσμου,σήμερα πήγαμε και υπογράψαμε την σφαγή μας προκειμένου να μην απολυθούμε.Θα δουλεύουμε 10ωρα και 12ωρα και οι οικογένειές μας θα πεινάνε.Καλά κάνατε στον ΑΝΤ1 και είπατε ΟΧΙ εξ'αρχης.Η ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να καταλάβει πως δεν υπάρχει για τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.