Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι ο Πάγκαλος… βαλτός, για να κερδίσει ο Τσίπρας;

Πριν από αρκετά χρόνια, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εθεωρείτο περίπου ως “φετίχ” της δημόσιας σφαίρας. Με τον θυελλώδη χαρακτήρα του, και τον ακόμη πιο θυελλώδη λόγο του, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε έκανε...
τουλάχιστον να κοντοσταθείς για να τον ακούσεις. Αν όχι, να συμφωνήσεις μαζί του σε πολλές περιπτώσεις.

Το κλειδί ωστόσο βρίσκεται στον χρονικό προσδιορισμό: “Πριν από αρκετά χρόνια”. Τα χρόνια πέρασαν. Και εκ των πραγμάτων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν κατάφερε να ανανεώσει τη ρητορική του.

Έτσι, όσα λέει σήμερα, ακούγονται βαρετά και ξεπερασμένα, ενώ πριν από αρκετά χρόνια ακούγονταν ευχάριστα.

Κατ’ αντιστοιχία, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχασε την… τοξικότητά του. Το 1994 αποκάλεσε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο “κ. Τίποτα”, και όχι απλά του χάρισε τη νίκη στον δήμο της Αθήνας, αλλά τον διευκόλυνε να ανοίξει πολιτική περπατησιά, και να εξελιχθεί σε μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της Κεντροδεξιάς.

Έκτοτε, με όποιον τα βάζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, του κάνει… χάρη. Και όποιον στηρίζει, τον… καταδικάζει.

Δεν είναι λοιπόν να… απορεί κανείς, για το κατά πόσο είναι “βαλτός” να διασφαλίσει την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, με όσα λέει κατά του ΣΥΡΙΖΑ;

Και κυρίως, με όσα λέει… υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Που κάθε άλλο παρά τη στήριξή του χρειάζονται. Ούτε η ΝΔ, ούτε ο Μεϊμαράκης.


ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.