Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

O Τσίπρας βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου και ο Μεϊμαράκης πήρε την πρωτοβουλία να πάει να τον χαιρετήσει [ΦΩΤΟ-ΔΙΑΛΟΓΟΙ]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το Ηράκλειο μετά τη διήμερη περιοδεία του στην δυτική Κρήτη και ο πρόεδρος της ΝΔ έφθανε στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης για τη δική του διήμερη περιοδεία στο νησί.
Η συνάντηση δεν θα γινόταν...
τυχαία, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επιβιβαζόταν απευθείας από την πίστα για να αναχωρήσει προς το Λασίθι.

Ωστόσο κάποιοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ο Α.Τσίπρας βρίσκεται στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο Β.Μεϊμαράκης πήρε την πρωτοβουλία να πάει να χαιρετήσει τον αντίπαλο του!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας με τον Αλεξη Τσίπρα τόνισε ότι καθώς είναι Κρητικός, η παράδοση της φιλοξενίας επιβάλλει να τον χαιρετήσει και στην συνέχεια είχαν μια συζήτηση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ανταλάσσοντας φιλοφρονήσεις και ευχές.


Μεϊμαράκης: Εμαθα ότι είσαι στα μέρη μας και θεώρησα υποχρέωσή μου να σε καλωσορίσω και να σε αποχαιρετήσω που φεύγεις
Τσίπρας: Σ' ευχαριστώ. Χθες στα Ανώγεια, μας τσάκισαν στις ρακές. Ηπιαμε, σε κάθε γωνιά και μια ρακή
Μεϊμαράκης: Πώς τα πας Αλέξη; Αντέχεις;
Τσίπρας: Εγώ αντέχω. Εσύ όμως, πάχυνες Βαγγέλη...
Μεϊμαράκης: Ακου να δεις, εμείς στην Κρήτη όταν κάνουμε εκλογές, με τα κεράσματα παχαίνουμε. Αλλά και συ δεν πας πίσω, Αλέξη...

Οι δύο άντρες ανανεώσαν το ρανταβού τους, για το μεταξύ τους τηλεοπτικό ντιμπέιτ, που έχει κλείσει οριστικά για τις 14 Σεπτεμβρίου. Παρόντες στη συνάντηση των δυο ανδρών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Λευτέρης Αυγενάκης, μεταξύ άλλων.



























πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.