Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

H Google άλλαξε το logo της


To νέο της logo για τις κύριες υπηρεσίες αναζήτησής της παρουσίασε η Google...


 Πρόκειται ξανά για το όνομα της εταιρείας, με τα γράμματα λίγο πιο «καθαρά», διατηρώντας παράλληλα τον πολύχρωμο κλασικό χαρακτήρα του.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η αλλαγή έγινε λόγω της ανόδου των φορητών συσκευών, καθώς είναι πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούν τη δημοφιλή υπηρεσία από πολλές τέτοιες συσκευές πέραν των συμβατικών desktop υπολογιστών. Σημειώνεται ότι η αλλαγή λαμβάνει χώρα λίγο μετά την αναδόμηση/ ίδρυση της Alphabet, εταιρείας – ομπρέλας. To logo και οι παραλλαγές του θα λειτουργούν καλύτερα στις διάφορες, πολλαπλών μεγεθών, εικόνες που χρησιμοποιούν οι χρήστες φορητών συσκευών.
Σε σχετικό blogpost, η εταιρεία επέδειξε τι είναι διαφορετικό και υποστήριξε πως το ανανεωμένο logo είναι απλό, πολύχρωμο και φιλικό, εκπροσωπώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.