Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ: Μωρό περπατά έξω από το παράθυρο στον 8ο όροφο! [video]


Ενα βίντεο-θρίλερ κυκλοφορεί μέσα από τα social media τις τελευταίες ώρες προκαλώντας την οργή των χρηστών του διαδικτύου...



Ενα μωρό έχει βγει από το παράθυρο του σπιτιού του και στέκεται στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας από τον 8ο όροφο. Κάποια στιγμή δείχνει να χάνει την ισορροπία του όμως κατορθώνει να κρατηθεί χωρίς να καταλαβαίνει φυσικά τον κίνδυνο που διατρέχει.

Μετά από έρευνα του Planet-Greece στο διαδίκτυο, διαπιστώσαμε ότι το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Μιάς, της επαρχίας Τσέλιαμπινσκ, στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας.

Το βίντεο τράβηξε ένας ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Οταν έφτασαν οι Αρχές, το παιδί είχε μπει μέσα στο σπίτι ενώ οι γονείς του εξακολουθούσαν να απουσιάζουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.