Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

«Ψήνεται» συμμαχία Ρωσίας – Ισραήλ κατά των τζιχαντιστών


Μια ρωσική στρατιωτική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αναπληρωτή του Γενικού Επιτελείου Νικολάι Μπογντανόφσκι θα πραγματοποιήσει...


 διαβουλεύσεις με ισραηλινούς ομολόγους της στο Τελ Αβίβ την Τρίτη για να συζητήσουν συνεργασία για πιθανές δράσεις στη Συρία, ανέφερε χθες μια στρατιωτική πηγή.
«Την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, ο αναπληρωτής του Γενικού Επιτελείου Γιαΐρ Γκολάν θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογο του Νικολάι Μπογντανόφσκι. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ ως μέρος της διημερούς επίσκεψης στο Ισραήλ της ρωσικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί η συνεργασία των δράσεων στην περιοχή», δήλωσε η πηγή στους δημοσιογράφους.
Την περασμένη εβδομάδα κατά την διάρκεια επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Μόσχα, το Ισραήλ και η Ρωσία συμφώνησαν στην συγκρότηση ενός μηχανισμού για τον συντονισμό των στρατιωτικών δράσεων στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.