Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ψιλοτάκουνα και... selfies στην ορκωμοσία της Βουλής [εικόνες]


Αρμονία σήμερα στη Βουλή… Αν όχι πολιτικά, σίγουρα ενδυματολογικά, ιδίως ανάμεσα στις κυρίες. Ούτε συνεννοημένες να ήταν για τα χρώματα της ημέρας: άσπρο-μαύρο-κόκκινο....




Κλασική κομψότητα με τη δέουσα δόση έντασης, ό,τι πρέπει για να αρχίσει καλαίσθητα η νέα κοινοβουλευτική περίοδος.

Με ένα κομψό λευκό φόρεμα επέλεξε να καθίσει στα έδρανα την πρώτη ημέρα της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ανάλογη επιλογή έκανε και η Φώφη Γεννηματά, με λευκό σύνολο.
Η Κατερίνα Μάρκου από την άλλη έβαλε... χρώμα στη βουλή, καθώς ξεχώρισε επειδή ήταν ντυμένη στα κόκκινα, αλλά και με το βαθύ ντεκολτέ της μπλούζας της. H Ελενα Ράπτη προτίμησε ένα πιο αυστηρό λουκ, με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και σακάκι. Τα βλέμματα στράφηκαν και στην Αννα Καραμανλή, η οποία εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και με μία λεπτομέρεια από δαντέλα στο ντεκολτέ, ενώ τη σίγουρη λύση του μαύρου επέλεξε και η Ολγα Γεροβασίλη.




Παρότι παλιά μέσα στη βουλή, η Κατερίνα Μάρκου δεν σταμάτησε να βγάζει selfies:

H εμφάνισή της έκανε πολλούς εντός της ολομέλειας της βουλής να χάσουν τα λόγια τους, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνελήφθη από τον φακό να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό μπροστά στην Κατερίνα Μάρκου:
















Με μαύρη δαντέλα η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία επανέκαμψε δριμύτερη στη βουλή, μετά την αποτυχία της να εκλεγεί στη Β' Αθήνας τον Ιανουάριο του 2015:


Πηγή φωτογραφιών:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.