Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

"Δεν είμαστε φίλες, απλά πηδ...στε με τον ίδιο άνδρα"! Πανικός στη showbiz με πασίγνωστες καλλονές! [ΦΩΤΟ]

"Εγώ με αυτή δεν έχουμε τίποτα κοινό, εκτός ότι μας έχει π..ξει και τις δυο ο ...
Χιου Χέφνερ"! 

Η Kendra Wilkinson και η Holly Madison μάλλον έχουν πολλά περισσότερα να χωρίσουν από όλα αυτά που τοις ενώνουν. Σε δηλώσεις η πρώτη σχολίασε την φήμη που ήθελε τις δυο τους να είναι φίλες με μια ασυνήθιστα ειλικρινή απάντηση: "Εγώ με αυτή δεν έχουμε τίποτα κοινό, εκτός ότι μας έχει π..ξει και τις δυο ο Χιου Χέφνερ"!



Μάλιστα δεν έκρυψε πως θύμωσε πάρα πολύ που στο στο βιβλίο της η Madison αναφέρει πόσο όμορφα πέρναγαν τόσο οι δυο τους όσο και η κάθεμία ξεχωριστά με τον Χεφ στην Palyboy Mansion!



"Γράφει ένα σωρό μαλακίες που φυσικά κάνουν το γύρο του ίντερνετ. Eίναι παράλογο αυτή η σκύλα να αποκαλύπτει τώρα, τόσα χρόνια μετά, ότι έκανα όταν ήμουν 18,19 ή 20 ετών "



Να σημειώσουμε πως η Kendra και η Holly έζησαν μαζί κάποια χρόνια στην περίφημη βίλα του Χέφνερ -με ότι συνεπάγεται αυτό- ενώ συμμετείχαν και στο reality The Girls Next Door!






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.