Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Σάλος στα τουρκικά social media - Λένε ότι η Adele αντέγραψε Κούρδο τραγουδιστή [videos]


Σάλος έχει ξεσπάσει στα τουρκικά social media γύρω από ένα τραγούδι της Adele, που πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι η διάσημη καλλιτέχνις έχει αντιγράψει από τον Κούρδο τραγουδιστή Αχμέτ Καγιά...



Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, πρόκειται για το «Million Years Ago», που σε πολλούς Τούρκους χρήστες των social media, θυμίζει το «Acılara tutunmak».

Κάποιοι βρίσκουν μεγάλη ομοιότητα στο τραγούδι της Adele με το τραγούδι του Καγιά, ενώ άλλοι απλά κοροϊδεύουν, κάνοντας λόγο για εθνικιστικές τάσεις.

Ο σπουδαίος Κούρδος τραγουδιστής πέθανε το 2000 εξόριστος στη Γαλλία, και είχε δεχθεί επιθέσεις από τους εθνικιστικούς κύκλους επειδή ήθελε να τραγουδάει στη μητρική του γλώσσα. Ο τραγουδιστής και συνθέτης, υπέκυψε από καρδιακή προσβολή στο Παρίσι, σε ηλικία 43 ετών.

Ακούστε τα δύο τραγούδια της και αποφασίστε:







Πάντως, η σύζυγος του εκλιπόντος, Γκιουλτέν Καγιά, δήλωσε σε τουρκική εφημερίδα ότι η Adele δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

Πηγή Huffingtonpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.