Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτη πρόκληση Παππά! Για να μην κλείσουν κανάλια, ας συγχωνευτούν! [video]

Στόχος της νομοθετικής δράσης της κυβέρνησης για το τηλεοπτικό τοπίο είναι ο εξορθολογισμός και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικης Ενημέρωσης, ακόμα και αν γι αυτό απαιτείται συγχώνευση καναλιών και αύξηση του πλαφόν εργαζομένων στα μέσα, σημείωσε ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς...



«Ο χώρος τον ΜΜΕ σε σχέσεις με τις εργασιακές του συνθήκες έχει αναντίρρητη πραγματικότητα. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Οι ιδιοκτήτες έλεγαν ότι είναι υψηλό το πλαφόν των 400 εργαζομένων», είπε σε συνέντευξή του στο Mega.

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «υπερχρεωμένα μη βιώσιμα σχήματα», ενώ τόνισε πως τα «δάνεια των ΜΜΕ είναι σε διαδικασία ελέγχου».

«Να γίνουν συγχωνεύσεις και όποιος φοβάται για απολύσεις να με πιάσει αγκαζέ να πάμε στη Βουλή να κάνουμε το πλαφόν των 400 εργαζόμενων 500», υποστήριξε, αναφορικά με την πιθανότητα απολύσεων μετά το νομοθέτημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.