Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ρέγκλινγκ: Στενεύει η ρευστότητα της Ελλάδας


Οριακή χαρακτήρισε την κατάσταση της ρευστότητας στη χώρα μας, ο πρόεδρος του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ...


 στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup. Ο κ. Ρέγκλινγκ χτύπησε καμπανάκι κινδύνου και χαρακτηριστικά τόνισε: «Για άλλη μια φορά η κατάσταση με τη ρευστότητα στην Ελλάδα γίνεται οριακή. Εργαζόμαστε σκληρά με τους άλλους θεσμούς για να υπάρξει η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης».
Όσον αφορά το θέμα του χρέους, αφού επισήμανε ότι ο ESM είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα, απέκλεισε το ονομαστικό κούρεμα και αναφέρθηκε σε επεκτάσεις είτε των ωριμάνσεων, είτε της περιόδου χάριτος.
Υπενθυμίζεται ότι το Thestival.gr συμμετέχει στην απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών για χθες Πέμπτη και σήμερα παρασκευή, αντιδρώντας στις κυβερνητικές προτάσεις για το Ασφαλιστικό.
Οι ειδήσεις που δημοσιεύονται είναι στο πλαίσιο του απεργιακού δελτίου από τις 20.00 έως τις 20.15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.