Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Παναθηναϊκός: «Τελειώνουν» τον Μαμουτέ και οι συμπατριώτες του


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παρά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Στραματσόνι είναι απογοητευτικός και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στους πράσινους...



Ήταν μία από τις χειμερινές μεταγραφικές εκπλήξεις του Παναθηναϊκού, καθώς το όνομα του δεν είχε αναφερθεί ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος, αλλά πλέον έχει εξελιχθεί σε μια πελώρια μεταγραφική αποτυχία η οποία πιστώνεται αποκλειστικά στον Αντρέα Στραματσόνο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γιούρι Μαμουτέ παρά τις αλλεπάλληλες ευκαιρίες που του έχει δώσει ο προπονητής του, δεν έχει πείσει κανέναν για την αξία του κάτι που έχουν αντιληφθεί πλέον και στην πατρίδα του όπου υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για σίγουρη επιστροφή του στη Γκρέμιο.

Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε τον έχει παραχωρήσει δανεικό στον ΠΑΟ μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα uol.com.br:
«Ο Γιούρι Μαμούτε θα επιστρέψει στην Γκρέμιο, μόλις ανοίξει η μεταγραφική περίοδος», παρά το γεγονός οτι η αρχική συμφωνία μιλούσε για δανεισμό διάρκειας ενάμιση έτους.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.