Κυριακή 17 Απριλίου 2016

«Τα πήρε» η ισπανική λίγκα με τη FIBA για τις απειλές περί αποκλεισμού


Η ισπανική λίγκα, μέσω του προέδρου της, Φρανσίσκο Ρόκα απάντησε στη FIBA...



Η προ διημέρου απειλή της FIBA πως θα τιμωρήσει με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις τις ομάδες που επέλεξαν να παίξουν στο EuroCup προκάλεσε την οργισμένη απάντηση της ACB

Η ισπανική λίγκα, μέσω του προέδρου της, Φρανσίσκο Ρόκα απάντησε στη FIBA, τονίζοντας πως οι απειλές περί τιμωρίας των Εθνικών ομάδων είναι άδικες και αβάσιμες.

Πιο συγκεκριμένα:

«Η τιμωρία των ομάδων μας είναι άδικη και αβάσιμη. Στο δελτίο Τύπου η FIBA τόνιζε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ομάδες που αποφάσισαν να παίξουν στην Euroleague. Δηλαδή στην Euroleague μπορούν κανονικά, ενώ στο EuroCup, όχι;», είπε αρχικά ο Ρόκα.

«Επίσης, είναι απολύτως ψευδές ότι οι ομάδες της δικής μας λίγκας δεν μπορούν να πάρουν μέρος στο Champions League. Στις 4 Απριλίου αποδεχθήκαμε την προσφορά της Euroleague, αλλά δώσαμε την ελευθερία στα μέλη μας να αποφασίσουν που θα παίζουν» , πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.