Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ηράκλειο: Ξήλωσε εξαρτήματα από 19 Ι.Χ. για να τα πουλήσει!


Ο νεαρός Αλβανός δήλωνε πωλητής ανταλλακτικών και πουλούσε τα...



 κλεμμένα

Πωλητής εξαρτημάτων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων δήλωνε ένας νεαρός Αλβανός, αλλά στους πελάτες του «ξεχνούσε» να αναφέρει πως αυτά που τους πωλούσε τα είχε… κλέψει «γδύνοντας» κυριολεκτικά τουλάχιστον 19 αυτοκίνητα!

Ο 20χρονος δράστης χτυπούσε σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, όπου έκλεβε από λάστιχα, ζάντες και καθρέφτες σταθμευμένων οχημάτων μέχρι και τους… προφυλακτήρες με σκοπό να τα πουλήσει ως ανταλλακτικά! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στα ίχνη του, εξιχνίασαν ως τώρα 19 περιπτώσεις, αλλά συνεχίζουν την προανάκριση γιατί πιστεύουν ότι είναι πολύ περισσότερες.

Ο νεαρός Αλβανός ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς είχε συλληφθεί και το 2015 για κλοπές. Ωστόσο, αυτή τη φορά παρέμεινε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.