Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Λάρισα: 36χρονη διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό


Συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών - Στην κατοχή της είχε επίσης παράνομο οπλισμό και ναρκωτικά...



Το λαθρεμπόριο καπνικών ειδών ήταν μόνο μια από τις παρανομίες που είχε διαπράξει μια 36χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στη Λάρισα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή της είχε επίσης παράνομο οπλισμό και ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα και βρήκαν μέσα μικροποσότητα κάνναβης και αφορολόγητου καπνού, έξι πακέτα τσιγάρων χωρίς την ταινία φορολόγησης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό. Έτσι, τη συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι της, όπου κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής με 49 φυσίγγια, 36 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, 362,7 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και 88 κουτιά που το καθένα περιείχε 110 άδειες καπνοσύριγγες.

Η 36χρονη ομολόγησε ότι νωρίτερα είχε πουλήσει αφορολόγητο καπνό σε έναν 63χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ένα κιλό χύμα αφορολόγητου καπνού και 19 αυτοσχέδια τσιγάρα με χύμα καπνό. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.