Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό από τα εντυπωσιακά γραφεία του LinkedIn στη Νέα Υόρκη [εικόνες]


Τα γραφεία του LinkedIn στη Νέα Υόρκη είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς εργασιακούς χώρους στο κόσμο. Και όχι άδικα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του Business Insider....Η ιστοσελίδα LinkedIn έχει περισσότερους από 467 εκατομμύρια χρήστες που προέρχονται από πάνω από 200 χώρες του κόσμου.
Η εταιρεία, που εξαγοράστηκε από την Microsoft έναντι 26,2  δισ. δολαρίων, απασχολεί συνολικά 9.200 εργαζόμενους και έχει περίπου 30 γραφεία σε διάφορα σημεία του πλανήτη.  Στο Μανχάταν τα γραφεία της βρίσκονται στο Empire State Building. Σε πέντε ορόφους οι περίπου 700 εργαζόμενοι περνούν ζωή και κότα....
Mεταξύ άλλων μπορούν να απολαμβάνουν γκουρμέ γεύματα στο υπερπολυτελές εστιατόριο, καθώς και το ποτό τους στο μπαρ. Επίσης, τα γραφεία διαθέτουν γυμναστήριο, ποδοσφαιράκι και άνετους καναπέδες για ξεκούραση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.