Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνας νοικιάζει το δωμάτιό της για 40.000 δολάρια το Σαββατοκύριακο!


Η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα έφυγε από την ζωή σε τροχαίο δυστύχημα το 1997, ο αδελφός της, κόμης Τσαρλς Σπένσερ, αποφάσισε να θησαυρίσει από όσους την αγάπησαν...



Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών, αυτό το γεγονός φαίνεται ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρον ο αδελφός της, Τσαρλς Σπένσερ, 19 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ πήρε την απόφαση να ανοίξει στους επισκέπτες του κτήματος Althorp στο Νορθάμπτον της Βρετανίας, το τεράστιο αρχοντικό της οικογένειας, όχι μόνο για ημερήσιες επισκέψεις, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, αλλά και για διανυκτέρευση.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο αδελφός της Νταϊάνα στο αμερικανικό δίκτυο NBC News, ο ίδιος θέλησε να στηρίξει οικονομικά την φιλανθρωπική οργάνωση «Whole Child International», που ίδρυσε το 2004 η Αμερικανίδα σύζυγός του, κόμισσα Κάρεν Σπένσερ για να φροντίσει τα ορφανά και κακοποιημένα παιδιά των αναπτυσσόμενων χωρών και γι' αυτό τον σκοπό αποφάσισε για πρώτη φορά να νοικιάσει σε όσους το επιθυμούν το αρχοντικό του.



Το Althorp estate ανήκει στην οικογένεια των Σπένσερ εδώ και 500 χρόνια και τα τελευταία 23 χρόνια έχει περάσει στον αδελφό της Νταϊάνα. Το αρχοντικό, που βρίσκεται μέσα σε τεράστια έκταση, αποτελείται από 90 δωμάτια εκ των οποίων τα 30 είναι κρεβατοκάμαρες, διαθέτει πολλές τραπεζαρίες, αίθουσα χορού χωρητικότητας 100 ατόμων και βιβλιοθήκες.



Σε νησάκι στην λίμνη του κτήματος βρίσκεται ο τάφος της αξέχαστης πριγκίπισσας, που χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, σε ηλικία 36 ετών. Ο αδελφός της δήλωσε στην συνέντευξή του ότι όσοι επισκέπτες επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο, θα πρέπει να πληρώσουν 40.000 δολάρια τα δύο άτομα για ένα Σαββατοκύριακο ενώ η τιμή για παρέες 18 ατόμων ανέρχεται σε 250.000 δολάρια για το weekend!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.