Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Βρυξέλλες: Ο Τουσκ φόρεσε σορτσάκι κι έτρεξε για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Τη μνήμη του θυμάτων από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου τίμησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνα δρόμου 20 χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκε στη βελγική πρωτεύουσα...



Ο κ. Τουσκ εναπόθεσε λουλούδια στο σταθμό του μετρό Μααλμπέκ, όπου έγινε η μία από τις δύο εκρήξεις.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες με τον ίδιο να φοράει κόκκινο σορτσάκι, λευκό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, γράφοντας: “Στο Μααλμπέκ πριν τρέξω τα 20 χλμ. στις Βρυξέλλες, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων. Η Ευρώπη δε θα ξεχάσει”.

Σε δεύτερη ανάρτηση ανέφερε: “Σήμερα τρέχω τα 20 χλμ. για αλληλεγγύη προς την πόλη και τους πολίτες τους. Να θυμηθούμε τις 22/03/16”, ενώ με νέο μήνυμά του δήλωσε περήφανος που κατάφερε να τερματίσει!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.