Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Τέσσερις συλλήψεις για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών


Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ως μέλη διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και εμπορίας...


 ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, ενώ για την υπόθεση κατασχέθηκαν πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης και περισσότερα από εννέα κιλά κάνναβης.
Έπειτα από έρευνες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 40, 42, 48 και 60 ετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος, ο οποίος φέρεται ως ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος παραλάμβανε και διακινούσε τα ναρκωτικά, ενώ η αποθήκευσή τους είχε ανατεθεί στον 40χρονο και τον 60χρονο, οι οποίοι μαζί με τον 48χρονο συνεργό τους διακινούσαν τις ουσίες.
Σε βάρος του 42χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ανατολικής Αττικής, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ναρκωτικά, ενώ ο 46χρονος για να αποφύγει τον έλεγχο επιχείρησε να απωθήσει βίαια τους αστυνομικούς, χωρίς όμως να καταφέρει να διαφύγει.
Στα σπίτια των συλληφθέντων, όπως επίσης και στην κατοχή τους, βρέθηκαν πάνω από εννέα κιλά κάνναβης, καθώς επίσης και δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 275,4 γραμμαρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.