Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Η αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου για τη σειρά "Της Ελλάδος τα Παιδιά"


Μια αποκάλυψη, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, έκανε ο Γιάννης Μπέζος στο πλαίσιο του flashback του ΑΝΤ1 για τη θρυλική σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά»...


Αποκάλυψε ότι το όνομα της σειράς θα ήταν διαφορετικό, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις: «Ο αρχικός τίτλος ήταν “Παιδιά της Ελλάδος παιδιά”. Αυτό ενόχλησε τον μακαρίτη τον Τραϊφόρο, νομίζω δικαιολογημένα τον ενόχλησε και πολύ καλά κάναμε και το αλλάξαμε», είπε ο Γιάννης Μπέζος.
«Δύο, τρεις μέρες πριν βγει είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο πρώτος τίτλος ήταν “Παιδιά της Ελλάδος παιδιά” και ο στιχουργός του τραγουδιού θεώρησε ότι αυτό προσβάλει το τραγούδι και τη μνήμη κάποιων πραγμάτων και έτσι η σειρά παίχτηκε με τον τίτλο “Της Ελλάδος τα παιδιά”», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.