Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Και νέα σύλληψη για «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου-Διεύθυνσης Μετρολογίας, ...



πρωινές ώρες προχθές (27-05-2016), διενεργήθηκε έλεγχος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αττική, όπου διαπιστώθηκαν παρεμβάσεις στις αντλίες παράδοσης υγρών καυσίμων.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι σε έξι (6) ακροσωλήνια τριών διπλών αντλιών, η ποσότητα του καυσίμου που παραδιδόταν ήταν ελλιπής σε ποσοστό πάνω από το επιτρεπτό όριο και τα εν λόγω ακροσωλήνια σφραγίσθηκαν.
Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη του πρατηρίου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τους κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και παροχής υπηρεσιών.
Ο έλεγχος για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας συνεχίζεται.
Η 40χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.