Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Στο νοσοκομείο με οξεία τροφική δηλητηρίαση δεκάδες πρόσφυγες


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής δεκάδες πρόσφυγες από το λιμάνι του Πειραιά, οι οποίοι παρουσίασαν έντονη αδιαθεσία μετά την κατανάλωση του βραδινού τους γεύματος...



Οπως γράφει ο Ριζοσπάστης, μετά την κατανάλωσή του, άνδρες, γυναίκες, αρκετές από τις οποίες έγκυες και παιδιά, αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία και έκαναν εμετό. Μετά από αρκετή ώρα έφτασαν στο λιμάνι δύο ασθενοφόρα. Κατά προτεραιότητα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες.
Το «Αττικό» Νοσοκομείο επιβεβαίωσε την εισαγωγή 80 ατόμων με συμπτώματα οξείας τροφικής δηλητηρίασης. Βρίσκονται όλοι εκτός κινδύνου, αλλά 13 ανήλικοι και 6 ενήλικοι παραμένουν νοσηλευόμενοι. Για τη διαχείριση των ασθενών εκκενώθηκε η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.