Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Καρέλη και Σιόβα στην Αυστραλία!


Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας που θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί με τα "καγκουρό"....



Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Σιόβας και Νίκος Καρέλης. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του Κώστα Μανωλά, ο οποίος συμπέφτει με την περιοδεία της Εθνικής, ενώ ο επιθετικός της Γκενκ έγινε πρόσφατα πατέρας και ζήτησε άδεια να μείνει στο Βέλγιο με τη γυναίκα και το παιδί του.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Τερματοφύλακες
Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός)

Αμυντικοί
Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Ηρακλής), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ)

Μέσοι
Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα)

Επιθετικοί
Γιάννης Γιαννιώτας (Ολυμπιακός), Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής), Τάσος Μπακασέτας (Πανιώνιος), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Χρήστος Αραβίδης (ΑΕΚ), Θανάσης Παπάζογλου (Κόρτραϊκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.