Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αλβανός μαστροπός εξέδιδε νεαρή ομοεθνή του


Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ως πελάτες και αποκάλυψαν τη δράση του 43χρονου...



Στην παγίδα αστυνομικού του τμήματος Λουτρακίου που του παρουσιάστηκε ως πελάτης και ζήτησε να κλείσει «ροζ» ραντεβού, έπεσε ένας Αλβανός μαστροπός που εξωθούσε στην πορνεία μια νεαρή συμπατριώτισσά του στην Κορινθία.

Η συμφωνία για τις «καυτές» στιγμές με την 27χρονη Αλβανίδα κλείστηκε έναντι 60 ευρώ σε ένα ξενοδοχείο στον Ισθμό. Μόλις, όμως, έφτασαν με ένα αυτοκίνητο ο 43χρονος αλλοδαπός και η ομοεθνής του και παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα, τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί που είχαν στήσει ενέδρα.

Στην κατοχή του 43χρονου κατασχέθηκαν τρία κινητά ως μέσα για την τέλεση αξιόποινων πράξεων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για μαστροπεία. Σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.