Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Δύσκολες ώρες για την Μαριέττα Γιαννάκου – Στον Ερυθρό με έμφραγμα


Έμφραγμα υπέστη το Σάββατο η πρώην υπουργός και Ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου....



 Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα περιστατικό εξαιρετικής σοβαρότητας καθώς το στέλεχος της ΝΔ υποφέρει εδώ και μια 10ετία από σακχαρώδη διαβήτη με αποτέλεσμα να έχει υποστεί διάφορες αγγειακές βλάβες.

Προ ετών μάλιστα οι θεράποντες γιατροί της είχαν αναγκαστεί να προβούν σε ακρωτηριασμό του ενός ποδιού της όταν δεν κατέστη δυνατή η ίασή του από κάταγμα... Τώρα η κατάσταση δείχνει σοβαρότερη καθώς η κ. Γιαννάκου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Κοργιαλένειου -Μπενάκειου (Ερυθρός).

Όπως μας ενημέρωσαν από τον Ερυθρό, η κατάσταση της κ. Γιαννάκου όταν έφτασε στο νοσοκομείο έμοιαζε με πνευμονική εμβολή, ενώ είχε πέσει πολύ και το οξυγόνο στο αίμα της και φάνηκε ότι έχανε τη μάχη. Τελικά διασωληνώθηκε και τα εργαστηριακά έδειξαν έμφραγμα. Έγινε αγγειοπλαστική κι έβαλε 3 στεντ αλλά ακόμα και σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.