Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ξανάρχονται οι αγρότες στην Αθήνα


Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί τους αγρότες σε αγωνιστικό ξεσηκωμό για να μην περάσει το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο - λαιμητόμος...



Δηλώνει μάλιστα ότι θα συμμετάσχει στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχει αποφασιστεί από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και τα εργατικά σωματεία στην Αθήνα, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου. Για την δεύτερη ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης οι Αγρότες οργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Οι Αγρότες υποστηρίζουν ότι οι ασφαλιστικές εισφορές διαμορφώνονται στο 27,2% του φορολογητέου εισοδήματός τους, καθώς προστίθεται ποσοστό 6.95% για ασφάλιση υγείας και ποσοστό 0.25% για την αγροτική εστία:

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα 10.000€ φορολογητέο ετήσιο ατομικό εισόδημα ο αγρότης θα πληρώσει 2.720 € ως ασφαλιστική εισφορά στον ΟΓΑ» τονίζουν και διευκρινίζουν ότι

«στα ποσοστά που αναφέρει το νομοσχέδιο προστίθεται επιπλέον ποσοστό ασφάλισης 7.20% και έτσι η τελική ασφαλιστική εισφορά διαμορφώνεται το 2022 σε ποσοστό 27.20% επί του φορολογητέου εισοδήματος αγροτών και κτηνοτρόφων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.