Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Vanessa Paradis: «Ο Johnny δε θα χτυπούσε ποτέ γυναίκα»


Το ίδιο δήλωσε και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού Lori Anne Allison...



Στο πλευρό του πρώην συντρόφου της αλλά και πατέρα των δυο παιδιών της τάσσεται η επί 14 χρόνια σύντροφος του Johnny Depp, Vanessa Paradis. μετά τις απίστευτες καταγγελίες της 30χρονης συζύγου του ότι ήταν συνεχώς βίαιος! Η Vanessa Paradis με γράμμα της που δημοσίευσε το TMZ, είπε πως ο Depp, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπήσει γυναίκα! Είπε μάλιστα ότι τα 14 χρόνια που έζησαν μαζί δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία εναντίον της και ότι έζησε υπέροχα στο πλευρό του.

H Vanessa Paradis




Το ίδιο δήλωσε και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού Lori Anne Allison. Ότι ποτέ δεν την είχε αγγίξει ούτε είχε ασκήσει πάνω της οποιαδήποτε μορφής βία! Η 58χρονη σήμερα μακιγιέζ παντρεύτηκε τον Depp, το 1983. Εκείνη ήταν τότε 25 ετών και εκείνος 20. Ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια, αλλά διατηρούν ακόμα φιλικές σχέσεις, 30 χρόνια μετά το διαζύγιο.

H πρώτη σύζυγος του Depp, Lori Anne Allison



Η Allison πρόσθεσε ότι μίλησε με τον Depp μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του και τον χαρακτήρισε έναν «μαλακό, ευαίσθητο» άνθρωπο που κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους δεν της είχε καν βάλει τις φωνές.

O πρώτος γάμος του ηθοποιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.