Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Μασάζ Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για να μην καταρρεύσει [video]


Εκτός από τους κλακαδόρους του κόμματος, η ομάδα των "53" με επικεφαλής τον βουλευτή Δράμας, Χρήστο Καραγιαννίδη, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του επειδή δεν δέχθηκε καμία ερώτηση από τους βουλευτές του, τους οποίους ως άλλος Κιμ Γιονγκ Ουν, ζήτησε να πειθαρχήσουν...




Σύμφωνα με στελέχη που ήταν παρόντα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού ο Διευθυντής της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης ανακοίνωσε την λήξη της συνεδρίασης με τον βουλευτή Δράμας και μέλος της ομάδας των "53+" να διαμαρτύρεται έντονα τονίζοντας πως πρέπει και οι βουλευτές να μιλήσουν και ότι πρέπει να συγκληθεί κανονικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ¨και να συζητηθούν τα μέτρα που περνά η κυβέρνηση¨.

Η απάντηση ήρθε από τον Κώστα Ζαχαριάδη, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπενθύμισε πως το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί δυο συσκέψεις παρουσία των κ. Κατρούγκαλου και Χουλιαράκη και ότι η σημερινή συνεδρίαση ήταν εξαρχής προγραμματισμένη για ενημέρωση του σώματος από τον πρωθυπουργό.

Ο Διευθυντής της ΚΟ συπλήρωσε επίσης, πως στις 8 το βράδυ θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για τον καθορισμό των βουλευτών που θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια το Σαββατοκύριακο.

Στον κόσμο του ο Τσίπρας

Με επίθεση στους... προκατόχους του ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. "Άγεται και φέρεται από τον σκληρό πυρήνα της διαπλοκής ο Μητσοτάκης" και "Το ΠΑΣΟΚ πάσχει από σύνδρομο της Στοκχόλμης" είπε ο Αλ. Τσίπρας δείχνοντας να... καίει τις (όποιες) γέφυρες με την Χαρ. Τρικούπη και τα υπόλοιπα κόμματα του κέντρου. "Τομή το ασφαλιστικό - Μας ξαναφέρνει σε ράγες βιωσιμότητας χωρίς ταχυδακτυλουργίες και περικοπές συντάξεων" ανέφερε, τονίζοντας "Ο ηλικιωμένος αγρότης δεν θα είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας - Εξασφαλίζουμε την εθνική σύνταξη 384 ευρώ συν τα ανταποδοτικά - Θα είναι σύνταξη αξιοπρέπειας". Ο πρωθυπουργός επιχείρησε να συσπειρώσει τους βουλευτές του κόμματός του ενόψει της ψήφισης του Ασφαλιστικού την Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.