Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΓΚΑΛΟΠ "φωτιά": 2% κάτω ο Μητσοτάκης από τα ποσοστά Μεϊμαράκη!


Δεν τραβάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, που όχι μόνο δεν μπορεί να πάρει ούτε έναν από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν μπορεί να συσπειρώσει ούτε του ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας!...




Προβάδισμα στη ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου δείχνουν οι τάσεις της MRB σε πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων το διάστημα 16 έως 24 Ιουνίου. Ωστόσο σύμφωνα με την έρευνα η συσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ φθάνει το 53,5% την ίδια ώρα που η συσπείρωση στη ΝΔ φθάνει το 89,8%.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου βουλευτικών εκλογών (τάσεις Ιουνίου 2016) η έρευνα της MRB δείχνει τη ΝΔ προηγείται με ποσοστό 5,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 26,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,2% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,6%, το ΚΚΕ 6,1%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ 5,8%, η Ένωση Κεντρώων 3,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,6%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, «Το Ποτάμι» 2,2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,0%. «Άλλο Κόμμα» δήλωσε το 2,2%. Η «Αδιευκρίνιστη Ψήφος» συγκεντρώνει το 21,1%, καθώς οι αναποφάσιστοι είναι 8,5%, όσοι δήλωσαν ότι θα απέχουν είναι σε ποσοστό 7% ενώ το Άκυρο 3,3% και το Λευκό 2,3%.

Στην παράσταση νίκης βουλευτικών εκλογών η Ν.Δ. συγκεντρώνει 51,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,8%, το «Κανένα Κόμμα» συγκεντρώνει ποσοστό 15%, το «Άλλο Κόμμα» συγκεντρώνει το 5,2% ενώ «Δεν ξέρω... Δεν απαντώ» δήλωσε το 3,7% των ερωτηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.