Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Υβριστές και «προσκυνητές» του Ανδρέα ταυτόχρονα, όλοι μαζί μια παρέα...


Την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και αρκετών βουλευτών τουΣΥΡΙΖΑ στα εγκαίνια της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου σχολίασε με μία αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook o...


 Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής  Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αποκαλώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρέθησαν στη σημερινή εκδήλωση «υβριστές» και «προσκυνητές» του Ανδρέα ταυτόχρονα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε στην ανάρτησή τους ότι εκείνοι που στα εγκαίνια «δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους» είναι οι ίδιοι που σε κάθε ομιλία τους αναφέρονται σε αυτούς που «κατέστρεψαν τη χώρα εδώ και 40 χρόνια»!
«Υβριστές και «προσκυνητές» ταυτόχρονα! «Μνημονιακοί» και «αντιμνημονιακοί» ταυτόχρονα! «Αριστεροί» και «δεξιοί» ταυτόχρονα! Πάνε με όλα και με όλους, αρκεί να διατηρηθούν στην εξουσία!», έγραψε συγκεκριμένα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.