Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΠΟ


Αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε το μεσημέρι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και μάλιστα μόλις 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας...



Τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΠΟ για να ελέγξουν εξονυχιστικά τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε μια σχετική αναταραχή στα μέλη του Δ.Σ.

Ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μαζαράκης, μάλιστα, φέρεται να φώναζε: «Κοιτάξτε τι κάνει ο εξυγιαντής Κοντονής. Παραμονές της Γενικής συνέλευσης προσπαθεί να επηρεάσει καταστάσεις».

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ απέδωσαν την έφοδο στο τεταμένο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την Πολιτεία (και κυρίως τη ΓΓΑ), εκτιμώντας πως συνδέεται με τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη του Δ.Σ. και τόνισε ότι σχετικοί έφοδοι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και σε άλλες αθλητικές Ομοσπονδίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.