Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Παλαιστής έβαλε το κεφάλι της συντρόφου του στο φούρνο!


Κάθε άλλο παρά μια ήρεμη ζωή απολαμβάνουν ο 66χρονος παλαιστής Τζέρι Λόουλερ και η 27χρονη σύντροφός του Λορίν Μακ Μπράιτ...


Το ζευγάρι είχε έναν καυγά το βράδυ της Παρασκευής που κατέληξε σε συλλήψεις, μήνύσεις και τρομερές καταγγελίες εκατέρωθεν.
Όπως κατήγγειλε η κοπέλα ο αρραβωνιαστικός της την απώθησε βίαια και τη χτύπησε στο φούρνο βάζοντας μάλιστα το κεφάλι της μέσα στην ηλεκτρική συσκευή. Ο άνδρας μάλιστα της έδωσε το όπλο του και της είπε να τινάξει τα μυαλά της στον αέρα.
Η εκδοχή του Λόουλερ απέχει από αυτή της Μακ Μπράιτ. Ο 66χρονος παλαιστής κατήγγειλε ότι η σύντροφός της παρακολουθούσε τον έκτο τελικό του NBA με παρέα και αρκετό αλκοόλ. Όπως υποστήριξε ο άνδρας, η σύντροφός του επέστρεψε μεθυσμένη σπίτι, άρπαξε το όπλο από το γκαράζ και τον απείλησε ενώ πρόσθεσε ότι τον κλώτσησε στην ευαίσθητη περιοχή, του πέταξε κερί στο κεφάλι και τον έξυσε στο πρόσωπο.
Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, και το ζευγάρι έμεινε στο κρατητήριο μετά τις μηνύσεις που έγιναν. Το δικαστήριο για το ζευγάρι έχει οριστεί για τις 20 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.