Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Στα δικαστήρια πάει τον Καμμένο ο Φαήλος. Του ζητάει 300.000 ευρώ


Σε μια χειμαρρώδη τοποθέτηση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ έκανε...




στις 8 Μαΐου εκτενή αναφορά σε υποθέσεις διαπλοκής που έχουν να κάνουν με τις διαφημίσεις που έλαβαν τα ΜΜΕ από τις τράπεζες. Έτσι, επικαλούμενος τα σχετικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τράπεζες για το 2015, είπε πως ΜΜΕ που έλαβαν 2, 3 ή και 4 εκατ. ευρώ, εμφανίζονταν να είναι αυτά που την ίδια στιγμή χρωστούν στις τράπεζες δάνεια τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν.

Ακόμα κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού κ. Θεοδωράκη πως βρίσκεται πίσω από το protagon και παρά τις διαβεβαιώσεις του τελευταίου πως έχει αποχωρήσει, επέμεινε πως το σχετικό ΦΕΚ δεν έχει ακόμα αλλάξει.

«Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τις λίστες του press project για τη δια βίου μάθησης και θα δει ότι είναι τα ίδια μέσα! Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για την Ακρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Στις τέσσερις από τις πέντε τράπεζες υπάρχει ο κ. Παναγιώτης Ζήσης. Είναι μαζί με αυτόν που το έπαιζε μάγκας, τον κ. Κρανιδιώτη που τα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις και μαζί διάφορα ακραία site, Το Μακελειό του Χίου και άλλες δεκάδες».

Αγωγή Φαήλου

Αγωγή εναντίον του ΥΕΘΑ και αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου κατέθεσε τελικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τις χυδαιότητες που εκστόμισε ο υπουργός εναντίον του προέδρου της Νέας Δεξιάς στη βουλή στις 8/5/2016.
Όπως ενημέρωσε τους φίλους του στα social media ο κ.Κρανιδιώτης η αγωγή θα εκδικαστεί στις 26/1//2017 και διευκρίνησε ότι κατέθεσε αγωγή εναντίον του κ.Καμμένου καθώς δεν χρειάζεται να ψηφιστεί από τη βουλή άρση ασυλίας του υπουργού ,οπως θα ήταν αναγκαίο σε περίπτωση που κατέθετε μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.