Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΣΟΚ: Άφηνε τον ντίλερ να βιάζει την κόρη της, με αντάλλαγμα τη δόση της


Μια φρικιαστική υπόθεση εγκλήματος μητέρας στην ανήλικη κόρη της, εκδικάστηκε την Τρίτη από το δικαστήριο του Οχάιο των ΗΠΑ...


 Η 32χρονη ναρκομανής που επέτρεπε στον ντίλερ που της προμήθευε ηρωίνη να βιάζει κατ' εξακολούθηση την 11χρονη κόρη της καταδικάστηκε σε 51 χρόνια κάθειρξη, ενώ δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό της, δηλώνοντας ένοχη για τα αποτρόπαια εγκλήματά της.
Η April Corcoran, 32 ετών, ομολόγησε πως από τον Ιανουάριο του 2014, ως τον Ιούνιο του ίδιου έτους "παραχωρούσε" την κόρη τής στο ντίλερ της, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση της. Εκείνος με τη σειρά του, με τις ευλογίες της μητέρας, βίαζε, κακοποιούσε και πολλές φορές βιντεοσκοπούσε την άτυχη ανήλικη.

Βίαζε και βιντεοσκοπούσε την 11χρονη με της ευλογίες της μητέρας της
Το 11χρονο κορίτσι εξαναγκαζόταν σε σεξουαλική επαφή με διείσδυση από τον κόλπο, παρά φύση και από στόματος με τον 40χρονο άνδρα. Η μητέρα του δήλωσε ένοχη για συνεργεία σε πολλαπλούς βιασμούς, εμπόριο ανθρώπου και κακοποίηση ανηλίκου. Οι λεπτομέρειες που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία προκαλούν αναγούλα. Ο 40χρονος ντίλερ προτιμούσε νεότερα κορίτσια, μικρότερης ηλικίας από την 11χρονη και για το λόγο αυτό η μητέρα του άτυχου παιδιού την έντυνε καταλλήλως, ώστε να δείχνει μικρότερη.


"Δεν είχε τα χρήματα να αγοράσει τη δόση της, οπότε πρόσφερε αντί χρημάτων το παιδί της" ανέφερε ο εισαγγελέας, ο οποίος απευθυνόμενος στην κατηγορούμενη τόνισε πως δεν έδειξε κανένα έλεος. "Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τη ζημιά που επήλθε σε αυτό το άτυχο παιδί" συμπλήρωσε ο δικαστής.

Επιβράβευε την άτυχη κόρη της με ηρωίνη
Αντί να αναθεωρήσει τις αποτρόπαιες πράξεις της, η 32χρονη, μετά την κακοποίηση της 11χρονης, της έδινε μικρή δόση ηρωίνης ως "επιβράβευση". "Κάποιες φορές η κατηγορούμενη έδινε μικρή δόση ηρωίνης στην κόρη της. Εκείνη δεν ήθελε, όμως η μητέρα της επέμενε λέγοντας 'είσαι καλό κορίτσι. Έκανες το σωστό'" αναφέρει το κατηγορητήριο. Η ανήλικη έκανε εμετό κάθε φορά που εξαναγκαζόταν να πάρει τη δόση ναρκωτικών.
Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα επαναλήφθηκε τέσσερις φορές μεταξύ του Φλεβάρη και του Ιουνίου του 2014. Σήμερα το κορίτσι, 13 ετών πια, μένει σε άλλη πολιτεία με τον πατέρα της και τη μητριά της. Της χορηγείται θεραπευτική αγωγή, αφού εμφάνισε τάσεις αυτοκτονίας, ενώ σύμφωνα με το δικαστήριο, εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορέσει να ξεπεράσει τον εφιάλτη.

Ήταν φριχτό. Πώς μπόρεσε να της το κάνει αυτό; Δεν γνωρίζω αν η εγγονή μου θα καταφέρει να έχει μια κανονική ζωή
Η γιαγιά της ανήλικης δήλωσε: "Ήταν φριχτό. Πώς μπόρεσε να της το κάνει αυτό; Δεν γνωρίζω αν η εγγονή μου θα καταφέρει να έχει μια κανονική ζωή". Οι αρχές ενημερώθηκαν για το έγκλημα, όταν το κορίτσι που εν τω μεταξύ είχε μετακομίσει με τον πατέρα της, ομολόγησε τα πάντα σε εκείνον που κατήγγειλε την πρώην σύντροφό του στην αστυνομία.
Ο φερόμενος ως βιαστής της 11χρονης, στον οποίο έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες αναμένει ημερομηνία ακρόασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.