Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

"Ντου" των οικονομικών εισαγγελέων στο σπίτι του Βγενόπουλου


Έφοδος στην οικία του Αντρέα Βγενόπουλου πραγματοποιήθηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν με αφορμή στοιχεία της...



 Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η έρευνα αφορά τα αδικήματα της φροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από πράνομη δραστηριότητα.

Εξελίξεις από την Κύπρο

Παράλληλα, όπως προέκυψε χθες, η Γενική Εισαγγελία της Κύπρου θα καταχωρήσει μέσα στην προσεχή εβδομάδα στο Δικαστήριο κατηγορητήριο εναντίον δέκα φυσικών και νομικών προσώπων για την υπόθεση της ελληνικής εταιρείας Focus.

Στον κατάλογο των κατηγορουμένων, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων και το ΡΙΚ , περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο επιχειρηματίας, Μιχάλη Ζολώτας και ο Κυριάκος Μάγειρας, στενός συνεργάτης του Α. Βγενόπουλου.

Η Focus, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φαίνεται να έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ σε εταιρεία συνδεδεμένη με τον πρώην διοικητή της ΚΤ για υπηρεσίες που θα προσέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.