Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ο Ερντογάν ξεκαθαρίζει και τους χρηματιστηριακούς αναλυτές!


O υπεύθυνος έρευνας σε μία από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές της Τουρκίας έχασε την επίσημη άδειά του και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις, βάσει κατηγοριών πως συνέθεσε αναφορά που μελετούσε την...




επιρροή του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Η εν λόγω επιτροπή Capital Markets Board ανακοίνωσε την απόφασή της σε εγκύκλιο την Τετάρτη, αναφέροντας πως ο αναλυτής Mert Ulker "δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του". Ο Ulker βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και βάσει των νόμων 299 και 301 οι οποίοι έχουν ποινικοποιήσει την κριτική κατά του Ερντογάν και της κυβέρνησης.

Ο Ulker, ο οποίος ήταν και στρατηγικός αναλυτής για την Ak Investment, είναι ένας εκ των πολλών αναλυτών οι οποίοι έχασαν τις άδειές τους μετά από το "ξεκαθάρισμα" δεκάδων χιλιάδων γραφειοκρατών, εκπαιδευτικών, στρατιωτικών και δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.