Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η Πορτογαλία πρωταθλήτρια Ευρώπης! [video]


Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από τον αγώνα μόλις στην αρχή του αγώνα, με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, η Πορτογαλία κατάφερε το απίστευτο! Η ομάδα του αγαπημένου μας Φερνάντο Σάντος έκανε το θαύμα της...




και στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης κατάφερε να υποτάξει την Γαλλία μες στην έδρα της και να σηκώσει την πρώτη της ευρωπαϊκή κούπα!

Ο Έντερ αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για την Πορτογαλία, καθώς στο 109' έκανε το 1-0 επί της Γαλλίας με ωραία ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής!



Σε έναν τελικό που έσπασαν καρδιές, η Πορτογαλία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά βγήκε ζωντανή από τη μάχη με την Γαλλία και τη νίκησε στο Stade de France κατακτώντας αήττητη το πρώτο Euro της ιστορίας της. Σε μια κινηματογραφική εξέλιξη, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχασε με τραυματισμό στο 24' τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως με την αλλαγή του «Ελληνα» τεχνικού, Εντερ, η Σελεσάο της Ευρώπης έφτασε σε μια μυθική κούπα. Δοκάρι στην κανονική διάρκεια είχαν οι δύο ομάδες. Euro και Champions League μέσα σε 43 μέρες κατέκτησαν Κριστιάνο και Πέπε (10ος και 11ος αντίστοιχα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.